• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vera Wang

Vera Wang Women EdP 100ml

Vera Wang Women EdP 100ml Sedan mer än ett decennium har Vera Wang skapat luxuösa bröllopskollektioner som blivande brudar världen över drömt om att bära.

Artikelnr: 11309
EAN-kod: 0688575001778
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
289
{{ price }}
Rek. pris 995kr (-71%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Vera Wang Women EdP 100ml

Sedan mer än ett decennium har Vera Wang skapat luxuösa bröllopskollektioner som blivande brudar världen över drömt om att bära. Med sin debutdoft Women återskapas samma elegans och harmoni som alla hennes designer har gemensamt. Doften inleds med sköra noter av lilja och frisk mandarinblomma. Parfymens hjärta är uppbyggt runt en elegant och förförisk bukett av gardenia, bulgarisk ros, jasminblomma och liljekonvalj som omsluts av djupare basnoter av stephanotis, sensuell mysk och lent sandelträ. Parfymen har vunnit två utmärkelser, både för bästa nya parfym och för sin lyxiga flaska som designades i samarbete med Swarowski. Vera Wang Women är den perfekta signaturdoften för kvinnor i alla åldrar.

 

Toppnoter - Lilja och mandarinblomma

Mellannoter - Jasmin, liljekonvalj, ros och gardenia

Basnoter - Mysk, sandelträ och stephanotis

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vera Wang

Vera Wang är en amerikansk designer som framförallt tack vare sina berömda haute couture klänningar, omåttligt populära bland Hollywoods vackra skådespelerskor, och även sina unika bröllopsklänningar har skapat sig ett namn i USA såväl som i resten av världen. Vera Wangs fokus på det feminina och bröllopsklänningar i synnerhet reflekteras även i hennes parfymer. Hennes första doft lanserades år 2002 och utav de allt som allt sjutton dofter som finns idag har flera ett bröllopstema. Detta innebär att de karakteriseras av både en doft och design som för tankarna till romantisk blommighet och fräsch lätthet och inte minst den euforiska känsla en kvinna har på bröllopsdagen. Kvinnlighet och romantik är kort sagt nyckelord för Vera Wang, och detta fångas på ett ljuvligt sätt i hennes doftkollektioner.

Relaterade produkter