• Fraktavgift: 39 kr
  • Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  • Över 150 000 kunder
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg

 

Parfym topplista – De 5 bästa parfymerna för sommaren 2018

 

När det går att dofta våren i snödrivorna så är det hög tid att börja tänka på sommarens parfymer. Hur ska du dofta då du äntligen kan slänga av dig jackan och låta den varma sommarbrisen smeka din nacke? Här är en parfym topplista med några högst rekommenderade dofter som kan vara bra att ha då ljuset är på väg in igen…

1. Davidoff Cool Water
En parfym topplista måste börja med något klassiskt som aldrig går ur tiden och det är nog väldigt många som plockar fram sin Cool Water (för henne eller för honom) för att möta värmen. Med fruktiga inslag som sval melon så är det här är doft som passar perfekt under varma soliga dagar.

2. Chanel
Det finns flera varianter och även om det här inte alltid är lättsamma parfymer så kan man behöva något med lite mer kraft och pondus till grillfester och andra festliga sammankomster under sommarens lediga kvällar.

3. Clean Clean
Serien har ratats och hyllats. En del tycker att det där med att dofta som nytvättade lakan i sommarvinden är fantastiskt medan andra inte förstår poängen. Men Clean måste komma med på en parfym topplista för det här är dofter som är så lättsamma och som uppskattas både av kvinnor och män. Perfekt för sommardagar då man vill känna sig lika lätt som ett lakan i sommarbrisen…

4. Hugo Boss
Boss har en doft för kvinnor, Hugo Boss Woman, som är mycket somrig med viol och fresia. Den här kan vara särskilt fin att använda under sommardagar då man tvingas sitta inomhus på jobbet och behöver påminnas om de underbara sommardofterna som finns därutanför.

5. Thierry Mugler Angel
Det här är en klassiker vid det här laget och medan en del skulle säga att den söta sockervadden passar bättre då det är kallt så menar andra att ros och liljekonvalj är perfekt för sommaren. Angel är till för den som tycker om sötma och som vill få mer av den här känslan under sommaren 2016.