• Fraktavgift: 39 kr
  • Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  • Över 150 000 kunder
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg

 

Upptäck Burberrys Ikoniska Signaturdoft - Burberry Brit

 

 

Burberry Brit, parfymhusets signaturdoft, är en tidlös klassiker som har fångat doftvärldens hjärtan sedan den först lanserades. Med en förtrollande blandning av fräschör och elegans har denna doft blivit en ikonisk symbol för varumärket Burberry.

Historien bakom Burberry Brit är lika fascinerande som själva doften. Den skapades av den berömda parfymören Nathalie Gracia-Cetto och lanserades år 2003. Inspirerad av den brittiska stilen och kulturen fångar denna doft essensen av en modern gentleman eller lady - självsäker, sofistikerad och full av karaktär.

Med toppnoter av gröna mandariner, bergamott och ingefära öppnar Burberry Brit upp med en uppfriskande citrusdoft som genast fångar uppmärksamheten. Hjärtnoterna av vildros, cederträ och nöt ger en känsla av djup och värme, medan basnoterna av tonkaböna och patchouli ger en sensuell och förförisk touch.

Det som gör Burberry Brit så ikonisk är dess förmåga att balansera tradition med modernitet. Doften förkroppsligar Burberrys arv av brittiskt hantverk och elegans samtidigt som den är förföriskt modern och ungdomlig. Den har blivit en symbol för självuttryck och individualitet för både män och kvinnor världen över.

Genom åren har Burberry Brit blivit en ständig favorit bland kändisar, influencers och doftentusiaster. Dess unika karaktär och omisskännliga signatur har gjort den till en ikon inom parfymvärlden och en oumbärlig del av varumärket Burberry. Upplev den tidlösa charm och oemotståndliga karaktär hos Burberry Brit och låt dig förföras av dess omisskännliga doft.