• Fraktavgift: 39 kr
  • Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  • Över 150 000 kunder
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg

 

Hugo Boss parfym – bästa herrparfymen och damparfymen!

 

 När du ska välja en parfym som present eller uppdatera din egen parfymsamling med något nytt så finns det vissa märken som du litar på lite mer. En Hugo Boss parfym är sällan en stor chanstagning. Det här är ett märke som landar högt på varje herrparfym topplista. Parfymerna från Hugo Boss håller hög kvalitet och blir ofta klassiker som man aldrig tröttnar på.

Här på Bloomify så finner du den bästa herrparfymen och damparfymen som inte sällan är riktigt prisvärd Hugo Boss parfym. Klicka här för att få mer information om de populäraste dofterna från detta parfymmärke.

Innan du beställer din parfym…

Men innan du beställer en ny Hugo Boss parfym så är det inte så dumt om du får veta lite mer om detta märke. Här har vi samlat spännande fakta och svar på frågorna som du kanske har ställt. Läs vidare och lär dig mer!

Vanliga frågor om Hugo Boss parfym:

1.       När kom den första Hugo Boss parfymen?

Det dröjde tills 1997 innan det här märket lanserade en parfym. Den första var Hugo Woman som är en varm och fruktig parfym för henne. Doften är fortsatt populär!

2.       Varför måste man spraya på så mycket?

Om du märker att du sprayar på din Hugo Boss parfym som vore det tal om försvarsspray så är det något som inte stämmer. Det finns varianter som är kända för att dofta lite mindre. Om du gillar en intensivare doft så är det bästa tipset att välja en lite starkare Hugo Boss parfym som till exempel Intense, se här. Då räcker det gott och väl med en eller två puffar.

Med rätt mängd parfym så blir upplevelsen ljuvlig!

 

3.       Vad kostar en Hugo Boss parfym?

Priset kan ligga på allt från någon hundralapp till flera hundra kronor. Det här beror på vilken parfym du väljer och när. Ett tips är att passa på att handla Boss parfymen då det är rea här på Bloomify. Se till att du får våra nyhetsbrev (anmäl dig längst ner till vänster med din mejladress) så att du inte missar särskilda tillfällen då du kan få märkesparfym till bättre pris.

4.       Varför är Hugo Boss så dyrt?

Det här är ett märke som står för kvalitet. Det betyder att parfymerna tillverkas med tanke på att de ska hålla länge och ge den doftupplevelse som du förväntar dig. Men det betyder också att du kan ställa krav. När du betalar mer så ska du också få det som utlovas. Fast kom ihåg att du bör testa en ny parfym ett tag innan du bestämmer dig för att älska eller hata den.

5.       Vilken är bästa herrparfymen från Hugo Boss?

Det här är en subjektiv upplevelse. Men Dark Blue landar långt upp på varje herrparfym topplista och särskilt då det bara är Boss parfymer som jämförs. För damer så är The Scent for Her mycket populär med höga betyg.

6.       Var tillverkas parfymerna?

Hugo Boss produkter tillverkas på olika ställen i världen. Företaget har kontor och fabriker i Tyskland, Italien, Polen, Turkiet och i USA.

Spännande Hugo Boss fakta

Här är några spännande fakta om Hugo Boss som du kanske inte kände till. De kan vara något att tänka på när du ska välja en parfym till dig själv eller som present…

·         En av Boss främsta rivaler är Michael Kors som också tillverkar kläder och parfym. Giorgio Armani nämns också ofta som en stor konkurrent.

·         En Hugo Boss parfym kan räcka 12 timmar trots att du bara applicerar litegrann!

·         Grundaren Hugo Ferdinand Boss var medlem i Tysklands nazistparti från 1931 så parfymen har bruna rötter liksom många andra företag och riksdagspartier. Det är för väl att detta inte märks på doften!

·         Parfymer som har kommit från Boss efter 2007 har ofta haft inslag av citrus.

·         Hugo Boss har över 8 miljoner vänner på Facebook. Är du ännu inte en vän så kan du bli det här.

·         Hugo Boss grundade sitt företag i Metzingen i Tyskland år 1923 och där har man fortfarande kontor.

·         Nuförtiden så använder sig företaget mestadels av maskiner för tillverkning av kläder som tidigare syddes för hand.

·         Märket är inte bara populärt i Sverige. Hela världen älskar Boss kläder och dofter. En stor marknad är Mexiko.

Hugo Boss parfym kan ha citrusinslag

 

Viktigt att tänka på innan du köper parfym

När du ska köpa en parfym så finns det några frågor du bör ställa dig. Detta oavsett om du väljer en Hugo Boss parfym eller ett annat märke. Här är listan du bör gå igenom innan du beställer din doft:

1.       Vad är topp-, mellan- och basnoterna?
Ta reda på hur parfymen doftar då du applicerar, hur den sedan förändras och vilken doft du har med dig resten av dagen. Den sista doften är det som kallas för basnoten. Här på Bloomify så kan du läsa noterna för varje parfym i dess produktbeskrivning.

2.       Ska du välja edt eller edp?
Edt är inte lika intensiv som edp som är själva parfymen. Edt har bara några procents olja medan parfym kan ha upp till 30 procent oljeinnehåll. Mer olja ger längre doft-tid. Men det betyder inte att en edt inte kan vara ett bra val. Dessutom så utesluter inte det ena det andra. Du kan vilja använda edp för vissa tillfällen medan edt passar bättre för andra.

3.       Känn doften på dig och inte på papper!
Om du är i en parfymbutik och vill testa Hugo Boss parfymer så ska du undvika att sniffa på testpapper som du blir erbjuden. Du vill veta hur parfymen doftar på din hud. Spraya alltså på insidan av din handled och vänta en stund innan du bestämmer dig för om du gillar doften eller inte.

4.       Hur mycket ska du lägga på parfymen?
En bra parfym kan som sagt vara dyr. När du ska välja en parfym så är priset en del av ditt val. Tänk på vem det är du ger den till. Det är inte alltid önskvärt att snåla med en present. Tänk också på att en dyrare parfym kan räcka längre.

5.       Fråga vilken parfym som gillas!
Om du vill ge bort en doft som present, fråga vilken parfym som gillas! Du kanske inte köper en ny parfym utan snarare en kroppskräm med samma doft. Det blir en present som garanterat kommer att uppskattas.

 

Rekommenderade Hugo Boss parfymer

Om du vill satsa på en Hugo Boss parfym som många tycker om så kan du gå på de dofter som är populärast. Vi kan rekommendera följande:

Bästa herrparfymen från Hugo Boss:

Utan tvivel Hugo Boss Dark Blue!
Du kan satsa på Edt varianten på 75 ml som är mycket prisvärd. Den finner du här.

Bästa damparfymen från Hugo Boss:

Här vinner Hugo Boss NuitRunway
Det här är också en doft som gillas som Edt. Klicka här för att få mer information om NuitRunway.

Här är en Hugo Boss parfym reklamfilm för män där vi får se Thor som en modern man: