• Fraktavgift: 39 kr
  • Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  • Över 150 000 kunder
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg

 

Herrparfym topplista – Dofterna du inte vill vara utan

 

Det är klart att du först och främst ska ha en doft som du tycker om, men vem blir inte glad av att märka att andra i ens omgivning också tycker att det doftar gott? Här kommer en herrparfym topplista med 5 dofter som du inte vill vara utan. Det här är parfymer som är kända för att tilltala både män och kvinnor.

1. Bvlgari Aqua
Det här är en av världens mest populära parfymer och det är inte konstigt för den kommer med en kraftfull men ändå uppfriskande känsla. Dessutom så slipper man den där tunga parfymkänslan som många andra herrparfymer har. Aqua förtjänar helt klart plats nummer ett på vår herrparfym topplista och den är ett säkert val för dig som vill göra ett gott intryck.

2. Ralph Lauren Polo Blue
Här har vi ytterligare en klassiker som du bör se till att ha hemma på hyllan och att använda flitigt. Doften är krispig och fräsch och påminner lite om en havsbris. Om du tillbringar mycket tid utomhus så är den ett givet val.

3. Calvin Klein
Det här är ett märke som har en säker plats på parfym topplistor både för män och kvinnor. Anledningen till att du bör se till att ha Calvin Klein One hemma är att den gillas både av män och kvinnor. Alla tycker att den doftar gott så den är ett säkert kort.

4. Hugo Boss
Det här är en parfym som egentligen skulle kunna få plats nummer 1 på en herrparfym topplista för till och med de mest kräsna hävdar att de tycker om den här parfymen. Det här är klass, elegans och kraft samlad i en flaska med en tillbakalutad och cool design.

5. Giorgio Armani Acqua di Gio
Oavsett om du är man som är ute efter en ny och fräsch doft eller om du är ute efter en parfym till en man som present så är det här ett otroligt bra val. Acqua di Gio har en doft som passar olika personligheter och som ger en fräsch känsla. Man kan säga att parfymen upplevs lite som en vindpust från havet.