• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Opium Vapeurs de Parfum EdT 50ml

Yves Saint Laurent Opium Vapeurs de Parfum EdT 50ml Yves Saint Laurent Opium Vapeurs är en lättare, modern variant av den älskade Yves Saint Laurent klassikern Opium som lanserade 2012.

Artikelnr: 11178
EAN-kod: 3365440223271
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
559
{{ price }}
Rek. pris 675kr (-17%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Yves Saint Laurent Opium Vapeurs de Parfum EdT 50ml

Yves Saint Laurent Opium Vapeurs är en lättare, modern variant av den älskade Yves Saint Laurent klassikern Opium som lanserade 2012. Doften har kvar all den sensuella, orientaliska mystik som har gjort föregångaren till en sådan succé men här har mystiken parats ihop med fräschören och värmen från Medelhavet. Doftkompositionen är ett möte mellan jord och luft, med bastoner av bärnsten, muskotnöt och rökelse, som en doft av solvarm kåda balanserad med frisk citrus och len jasmin. Den kryddiga hinten av rosépeppar är en tydlig men lekfull referens till den ursprungliga Opium doften. Framhäv din feminina sensualitet med den här ljusa doften som andas fransk elegans på ett nyskapande sätt.

 

Toppnoter – Rosépeppar och mandarin

Mellannoter – Apelsinblomma och sambac jasmin

Basnoter – Vanilj, rökelse, bärnsten och muskotnöt

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Yves Saint Laurent

När man talar om YSL så handlar det förstås om det franska modehuset Yves Saint Laurent. Det här modehuset grundades av Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent och man kan bara tacka honom för att han inte använde hela sitt namn som namn på företaget och parfymerna! När Laurent var 17 år gammal så arbetade han som assisten till Christian Dior och då han var 21 år så blev han högst ansvarig för modehuset Dior. Tids nog så skapade Laurent sitt eget modehus och han är idag särskilt känd för vackra kostymer för kvinnor och det sägs att han är den första som designat en frack för henne. Den första parfymen från Yves Saint Laurent kom 1964 och hette Y for Women. Idag finns det mer än 100 dofter från YSL och varumärket fortsätter att utveckla nya spännande parfymer.

Relaterade produkter