• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Tommy Girl EdC 50ml

Tommy Hilfiger Tommy Girl EdC 50ml Den berömda doftkompositören Calice Becker lanserade den här doften för Tommy Hilfiger 1996 och den har länge varit en modern klassiker.

Artikelnr: 11252
EAN-kod: 022548204603
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
299
{{ price }}
Rek. pris 495kr (-40%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Tommy Hilfiger Tommy Girl EdC 50ml

Den berömda doftkompositören Calice Becker lanserade den här doften för Tommy Hilfiger 1996 och den har länge varit en modern klassiker. Hennes skapelse är en livfull, energisk blomsterdoft med ett fräsch första intryck som djupnar till en doft med en orientalisk, tropisk ton. Det är denna mångsidighet som gör doften populär både för en dag på kontoret och när man packar för semestern. Kamelia, äppelblomma och svart vinbär ger doftens dess karakteristiska fruktiga inslag och hjärtnoter av citron och lilja ger den fräschhet som skänker energi och en ungdomlig lekfullhet. Doften har en bas med magnolia och sandelträ och andas sommar i tropikerna som får dig att drömma om skuggiga eftermiddagar under blomstrande trädgrenar. 

 

Toppnoter – Svarta vinbär, mandarin, mandarinapelsin, äppelblom, kamelia och äppleblomma

Mellannoter – Lilja, ros, kaprifol, viol, citron, mint, citrus, grapefrukt och mynta

Basnoter – Sandelträ, cederträ, ceder, läder, magnolia, jasmin

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är en designer vars amerikanska stil har fått stort genomslag i hela världen, med en kombination av stilrena plagg och enkla färgkombinationer, inte sällan med den amerikanska flaggans färger som inspiration. Utöver sina framgångsrika klädkollektioner har Tommy Hilfiger även sedan 1995 tillverkat parfymer. Faktum är att de två första, Tommy for Men och Tommy Girl, har blivit legendariska bästsäljare som än idag behåller sin popularitet och dessutom följts av flera versioner där endast små förändringar gjorts till de lyckade doftkombinationerna. Idag finns över fyrtio Tommy Hilfiger parfymer, alla med den slagkraftiga fräscha enkelhet som har blivit så karakteristiskt för märket.

Relaterade produkter