• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Thierry Mugler

Thierry Mugler Cologne EdT 100ml

Thierry Mugler Cologne EdT 100ml Med herrparfymen Mugler Cologne försökte Thierry Mugler återskapa doften från en enkel tvål han köpt under en resa i Marocko, som han fått tycke för.

Artikelnr: 20684
EAN-kod: 3439600505092
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
509
{{ price }}
Rek. pris 750kr (-32%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Thierry Mugler Cologne EdT 100ml

Med herrparfymen Mugler Cologne försökte Thierry Mugler återskapa doften från en enkel tvål han köpt under en resa i Marocko, som han fått tycke för. Doften har en sofistikerad, välbekant tvålig och ren doft tillsammans med citrusnoter, och en hemlig not. Dina sinnen förförs och uppfriskas med en inledning av blomster från neroli, petitgrain och bergamott. Essensens hjärta består av afrikansk apelsinblomma som sprider en fruktig och söt värme och som avslutningsvis omlindas av en sensuell och elegant bas av vit mysk. Mugler Cologne är en ljus och innovativ modernisering av den klassiska colognen. Den är diskret, sofistikerad och oemotståndligt förförisk.

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Thierry Mugler

Thierry Mugler är en fransk designer och fotograf som började sin karriär som dansare. Hans första kollektion för kvinnor kom år 1973 och denna följdes av en klädlinje för män år 1978. Muglers design utmärktes av fantasifulla inslag och stor innovation. Thierry Muglers första parfym är än idag många kvinnors favorit, nämligen Angel som kom år 1992. Den här parfymen förblir en storfavorit både för män och för kvinnor och den har en mycket söt och distinkt doft. Mugler tar fram sina parfymer i samarbete med Clarins Fragrance Group och det kommer ständigt nyheter från detta populära varumärke. Ett annat exempel på en mycket populär Mugler doft är Alien parfymen för kvinnor.

Relaterade produkter