• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Puma

Puma Sync After Shave Splash 60ml

Puma Sync After Shave Splash 60ml Doften Puma Sync Man är en av Pumas senaste doftnyheter från år 2013 och bjuder på härliga orientaliska träaromer, fräscha kryddor i kombination av citrus och gröna noter.

Artikelnr: 40240
EAN-kod: 737052695051
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
149
{{ price }}
Rek. pris 179kr (-17%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Puma Sync After Shave Splash 60ml

Doften Puma Sync Man är en av Pumas senaste doftnyheter från år 2013 och bjuder på härliga orientaliska träaromer, fräscha kryddor i kombination av citrus och gröna noter. Detta är en dynamisk, intensiv, manlig och ungdomlig doftupplevelse som ändå känns lätt, citrusaktig och mjuk. Sync Man är doften som kan sägas passa den avslappnade mannen särskilt väl. Somrig och väldigt fräsch så gör den sig bra alla dagar och tillfällen. Puma Sync Man bjuder på frisk bergamott, gröna noter och lime i toppnoterna. I doftens hjärtnoter känner man mera av blommig lavendel, pelargon och rosmarin som sedan klingar av i varmare och djupare toner av bärnsten, guaiacträ och cederträ.

 

Toppnoter - Bergamott, gröna noter och lime

Mellannoter - Lavendel, rosmarin och pelargon

Basnoter - Bärnsten, guaiacträ och cederträ

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Puma

Pumas King fotbollsskor är legendariska och än idag så är detta märke synonymt med kvalitetskläder för sport. Det grundades i Tyskland år 1948 av Rudolf Dassler och det var just produktion av sportskor som stod i centrum från start. När Rudolf gick bort 1974 så fortsatte hans söner Armin och Gerd att driva verksamheten framåt. Puma parfymerna tas fram i samarbete med Procter & Gamble och det finns dofter både för henne och för honom i det varierade sortimentet. Det ska dock nämnas att det här handlar om sportiga dofter som ofta marknadsförs av atleter. Pumas parfymer är kända för att hålla hög kvalitet och för att komma i flaskor med snygg och sportig design.

Relaterade produkter