• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Lady Gaga

Lady Gaga Fame EdP 100ml

Lady Gaga Fame EdP 100ml Lady Gaga är en av 2000-talets största och mest unika popstjärnor, och hennes speciella utstrålning, kreativitet och stjärnglans har fångats i hennes parfym Lady Gaga Fame som lanserades år 2012.

Artikelnr: 11029
EAN-kod: 3607342539914
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
319
{{ price }}
Rek. pris 650kr (-51%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Lady Gaga Fame EdP 100ml

Lady Gaga är en av 2000-talets största och mest unika popstjärnor, och hennes speciella utstrålning, kreativitet och stjärnglans har fångats i hennes parfym Lady Gaga Fame som lanserades år 2012. Detta är en mycket unik doft, och precis som Lady Gaga själv följer den inga konventionella regler. Doften är mustig, blommig och söt men istället för en vanlig parfympyramid följer noterna en så kallad push-pull teknologi, där alla noternas olika aromer kommer fram lika starkt hela tiden. Dessa noter är bland annat orkidé, honung, saffran och rökelse. Lady Gaga Fame är en perfekt signaturdoft för den kreativa kvinnan som vill fascinera och göra intryck på sin omgivning.

 

 

Doftfamilj – Orientalisk/Blommig

Doftnoter – Belladonna, honung, saffran, aprikos, rökelse, tigerorkidé och arabisk jasmin

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Lady Gaga

Lady Gaga är en amerikansk artist med en minst sagt excentrisk stil. När det först började rapporteras om att hon tillsammans med Coty Inc. skulle ta fram sin egen parfym så förnekade Coty att så var fallet. Det här var år 2010 och det skulle faktiskt dröja tills juni 2012 innan man annonserade den planerade parfymen som fick namnet Lady Gaga Fame. Den här parfymen hade inte bara en unik doft, flaskan är också något av ett mästerverk som verkligen uttrycker personen Lady Gaga på ett spännande sätt. Själv talade Lady Gaga om att parfymen skulle innehålla doftnoter av blod och sperma, vilket inte kom som en överraskning för de som har följt hennes stil och karriär men som givetvis fick andra att enbart beundra den vackra flaskan på avstånd.

Relaterade produkter