• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Pretty Hot EdP 100ml

Elizabeth Arden Pretty Hot EdP 100ml Pretty Hot från Elizabeth Arden är en utsökt feminin parfym, inspirerad av Belle de Nuit eller cereus, en blomma som utvecklas och blommar i heta sommarnätter under månljusets sken.

Artikelnr: 11382
EAN-kod: 085805113896
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
259
{{ price }}
Rek. pris 885kr (-71%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Elizabeth Arden Pretty Hot EdP 100ml

Pretty Hot från Elizabeth Arden är en utsökt feminin parfym, inspirerad av Belle de Nuit eller cereus, en blomma som utvecklas och blommar i heta sommarnätter under månljusets sken. Med en komplex komposition av unika blommor, heta chilifrukter och varma träslag är Pretty Hot en intensiv, mystisk och förförisk doft som får män att vända på huvudet. Parfymen har en frisk och fruktig öppning med noter av blodapelsin, mandarin, röda vinbär och fresia. I kärnan dominerar den nattblommande kaktusblomman cereus tillsammans med pion och kombineras med het jamaikansk pimiento och torkar ut i en intensiv och varm bas av mysk, sandelträ, patschuli, bärnsten och tonkaböna. Pretty Hot är en perfekt doft för kvällar då allt kan hända…

 

Toppnoter - Blodapelsin, mandarin, röda vinbär och fresia

Mellannoter - Cereus, pion och pimiento

Basnoter - Mysk, sandelträ, patchouli, bärnsten och tonkaböna

Elizabeth Arden Pretty Hot

Köp parfym från Elizabeth Arden Pretty Hot på nätet! Fri frakt. Snabba leveranser. Låga priser.

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden är känt som ett av de bästa och mest revolutionerande kosmetikamärkena i världen, och har ända sedan 1910 legat i framkanten för smink och skönhetsprodukter av högsta kvalitet. Faktum är att Elizabeth Arden var den som introducerade ögonsmink i USA, till omedelbar framgång bland landets alla kvinnor. Även om märket fortfarande är ett aktat sminkmärke ligger fokus idag mer på dofter. Den första parfymen lanserades redan år 1934, och sedan dess har över fyrtio parfymer producerats, varav flera har blivit enorma succéer. Två av de mest kända serierna är 5th Avenue, med sin lyxiga och sofistikerade New York-känsla, och den naturliga och fräscha Green Tea serien. 

Relaterade produkter