• +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser
icons icons
icons
icons
icons 0 Varukorg
icons
icons
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Chanel

Chanel Allure Sensuelle EdT 100ml

Chanel Allure Sensuelle EdT 100ml Chanel's succédoft Allure från 1996 har omarbetats för fylligare och sötare nyanser som gör kompositionen ännu mer deliciös och mystisk.

Artikelnr: 11315
EAN-kod: 3145891294606
 
Beställningsvara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
1439
{{ price }}
Rek. pris 1.495kr (-4%)
  • +100 000 kunder
  • 20-70% lägre priser
  • Snabba leveranser

Chanel Allure Sensuelle EdT 100ml

Chanel's succédoft Allure från 1996 har omarbetats för fylligare och sötare nyanser som gör kompositionen ännu mer deliciös och mystisk. Allure Sensuelle har bevarat sin unika och lekfulla karaktär med uppfriskande citrus, fruktiga och blommiga noter och trädiga ackord, men utvecklat en mörkare, sensuell och mystisk sida. Doften har en frisk öppning med noter av mandarin, bergamott, saftig persika och patschuli. Hjärtat är uppbyggt rund iris, som ger kompositionen en pudrig doft, och balanseras med ljuvt blomster från jasmin och rosor tillsammans med hettan från rosépeppar. De ljusare noterna omsluts av varma och sensuella basnoter av rökelse, vanilj, kryddor, sandelträ och lavendel och ger kompositionen en oemotståndlig avslutning.

 

Toppnoter - Persika, bergamott, mandarin och patchouli

Mellannoter - Jasmin, ros, iris och rosépeppar

Basnoter - Vanilj, sandelträ, rökelse, vetiver, kryddor och lavendel

Köp parfym från Chanel Allure Sensuelle på nätet! Fri frakt. Snabba leveranser. Låga priser.

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Chanel

Chanel är modehuset vars legendariska designer Coco Chanel anses vara ett av de viktigaste namnen inom haute couture. Idag vet alla vad den lilla svarta står för och detsamma kan man nog säga om parfymen No. 5. Chanels parfymer etablerades 1924 av Pierre Wertheimer. Parfums Chanel skapades för att ta fram och sälja dofter samt kosmetika och det gick riktigt bra. Chanel står för elegans och det finns de som skaffar parfymerna enbart för att kunna visa upp flaskan. När man väl har en Chanel parfym så kan det mycket väl bli så att den får stå på bästa plats där alla kan se den som ett litet konstverk och uttryck för att man tycker om det allra vackraste som finns i denna värld.

Relaterade produkter